AGENDA
 • Oct'18
  04

  II Exposició col·lectiva de pintura i escultura de l’Associació Amics i Alumnes de l’Hospital de Sant Pau

  Del 4 al 18 d’octubre es podrà visitar la II Exposició col·lectiva de pintura i escultura de l’Associació Amics i Alumnes de l’Hospital de Sant Pau a l’antiga casa d’operacions del Recinte Modernista de Sant Pau. Enguany la mostra s’amplia i recull obres de diferents professionals de l’Hospital, a més de les habituals dels socis, i es podran contemplar diferents aspectes pictòrics i vàries obres d’escultura que ens permetran entrar en el seu món i veure la seva versió més creativa.
 • Oct'18
  17

  Programa Cuida’t: consells pràctics durant els tractaments

  Segona xerrada del Programa Cuida’t. De la ma de ginecòlegs i amb el testimoni de dones que han estat mares després d’un tractament de fertilitat, She Oak en col•laboració amb l’Hospital de Sant Pau i la Fundació Puigvert ofereixen en aquesta segona xerrada “consells pràctics durant els tractaments”. La cita és el proper 17 d’octubre a les 19 hores a les sales polivalents de l’Hospital. L’entrada és lliure i gratuïta.
 • Nov'18
  05

  Curs d’Intoxicacions agudes

  Del 5 al 7 de novembre tindrà lloc la XXIV edició del curs de Toxicologia Clínica “Intoxicacions agudes”, organitzat pel Dr. Indalecio Morán, del Servei de Medicina Intensiva de Sant Pau. L’Adjunt trobareu el programa de les jornades i el termini d’inscripcions.
 • Nov'18
  14

  Nutrició i Fertilitat

  Xerrada del programa Cuida't. Consells pràctics d'una nutricionista especialitzada en salut femenina.
 • Nov'18
  20

  Jornada d’atenció integral al pacient oncològic

  La Direcció Infermera de l’Hospital de Sant Pau organitza pel proper 20 de novembre la “Jornada d’atenció integral al pacient oncològic” a la sala d’actes de l’Hospital. A partir del 12 de setembre podreu fer ja les vostres inscripcions.