Associació d'Amics i Alumnes de Sant Pau
Presentació
L’Associació d’Amics i Alumnes de Sant Pau és fruit de la necessitat que tenien alguns dels professionals de l’Hospital, encapçalats pel Dr. Josep Cubells i el Dr. Jordi Garriga, de fer alguna cosa per a mantenir vius els sentiments i lligams amb l’Hospital de tantes i tantes persones que havien treballat o s’havien format a Sant Pau.

La resposta d’aquest grup de persones vinculades va ser la creació de l’associació, actualment presidida pel Dr. Jordi Garriga Viayna. Aquest projecte es va gestar l’any 2003, però no va ser fins el 2008 que es va constituir definitiva i legalment.

 

Inicialment es va denominar Associació d’Antics Alumnes de Sant Pau, però el 2009 es va decidir afegir la paraula “Amics” amb la finalitat d’ampliar el ventall d’eventuals associats i obrir l’accés a d’altres persones no vinculades a la docència.

 

Des del 2008 fins l’actualitat l’Associació d’Amics i Alumnes de Sant Pau ha organitzat cicles de conferències mensuals d’octubre a abril, i una Jornada especial al mes de juny. Aquestes Jornades es dediquen a un tema diferent cada any, i consten de vàries conferències al matí, un dinar i una sortida cultural a la tarda.

Associació d'Amics i Alumnes de Sant Pau
Contacte
Associació d'Amics i Alumnes de Sant Pau

Tel. 93 553 79 92

associacioalumnes@santpau.cat

Visualització del contingut web Visualització del contingut web

+
11è cicle de conferències Associació Amics i Alumnes de Sant Pau

Descarregar el programa