Associació d'Amics i Alumnes de Sant Pau
Presentació
L’Associació d’Amics i Alumnes de Sant Pau és fruit de la necessitat que tenien alguns dels professionals de l’Hospital, encapçalats pel Dr. Josep Cubells i el Dr. Jordi Garriga, de fer alguna cosa per a mantenir vius els sentiments i lligams amb l’Hospital de tantes i tantes persones que havien treballat o s’havien format a Sant Pau.

La resposta d’aquest grup de persones vinculades va ser la creació de l’associació, actualment presidida pel Dr. Francesc González Sastre i amb el secretariat a càrrec del Dr. Jordi Garriga. Aquest projecte es va gestar l’any 2003, però no va ser fins el 2008 que es va constituir definitiva i legalment.

 

Inicialment es va denominar Associació d’Antics Alumnes de Sant Pau, però el 2009 es va decidir afegir la paraula “Amics” amb la finalitat d’ampliar el ventall d’eventuals associats i obrir l’accés a d’altres persones no vinculades a la docència.

 

Des del 2008 fins l’actualitat l’Associació d’Amics i Alumnes de Sant Pau ha organitzat cicles de conferències mensuals d’octubre a abril, i una Jornada especial al mes de juny. Aquestes Jornades es dediquen a un tema diferent cada any, i consten de vàries conferències al matí, un dinar i una sortida cultural a la tarda.

Associació d'Amics i Alumnes de Sant Pau
Contacte
Associació d'Amics i Alumnes de Sant Pau

Tel. 93 553 79 92

associacioalumnes@santpau.cat

Visualització del contingut web Visualització del contingut web

+
10è cicle de conferències Associació Amics i Alumnes de Sant Pau

Descarregar el programa