Back

INFORMACIÓ PER GESTANTS DURANT EPIDÈMIA COVID-19

NEWS
20/03/2020
INFORMACIÓ PER GESTANTS DURANT EPIDÈMIA COVID-19

Som sensibles a que la situació que estem vivint en el context de pandèmia per COVI-19 està generant molts dubtes e incerteses a tots i totes, però especialment a persones que estan passant per un moment tant important com és l’embaràs.

Hem preparat dos tipus de documents informatius que us adjuntem:

  1. Informació general en relació a com afrontem els controls i el part en el context actual.
  2. Informació per gestants amb sospita o infecció COVID19.

Ens agradaria destacar els següents punts:

  • S’ha creat un circuit especial per les pacients gestants amb sospita o infecció per COVID a la planta 0, hospital de dia d’infeccioses, de 8.00 a 17.00 de dilluns a dijous i divendres de 8.00 a 15.00 on es fan les visites i el despistatge de la infecció de forma conjunta amb el servei de malalties infeccioses, el que fa possible que amb una sola visita es valori l’estat de la mare i del bebè. Fora d’aquest horari a la gestant amb sospita i necessitat urgent s’atendrà a urgències generals.
  • Les visites i controls de la gestació en pacients sense risc de COVID 19 estan garantits i es realitzen al lloc habitual, planta 2 mòdul 5.
  • L’activitat a sala de parts no es veu afectada per la situació de COVID. L’atenció i qualitat assistencial queda garantida tant per l’equip de llevadores com de facultatius.
  • La planta d’Hospitalització D2 es un àrea que es manté amb mesures de control estrictes per evitar qualsevol contagi. Les gestants amb COVID ingressen en una àrea habilitada específica.
  • Es posa al vostre servei un email: covid_gestants@santpau.cat per qualsevol dubte que se us pugui generar.

Trobareu mes informació a twitter: https://mobile.twitter.com/DonaSantpau

Per últim, voldria transmetre un missatge de tranquil·litat i de compromís cap a les nostres famílies, estem treballant cada dia per que aquesta situació afecti el menys possible a tots i a totes.

Moltes gràcies per la confiança dipositada en el Servei d’Obstetrícia i Ginecologia del Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.


News
Ubicació i contacte
Hospitalització

Bloc D - Planta 2

Sala de parts

Planta - 1

Consultes Externes
Bloc A - Planta 2 - Mòdul 5
Secretaria
Bloc A - Planta 5
Telèfon
93 553 70 41
Fax.
93 553 70 57
ASSIR Guinardó
3a planta del CAP Guinardó
Cr. Teodor Llorente, 26 - 08041 Barcelona
93 348 99 05