Aquest site es veu millor amb un navegador que suporti estàndards web


www.santpau.es - Web de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

logo Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

Informació d'interès

10/05/2010

Sant Pau i l’ONCE signen un conveni per promoure una atenció ràpida, especialitzada i eficaç dels nadons amb discapacitat visual

Sant Pau i l’ONCE han signat un conveni de col•laboració per afavorir, a través del Servei d’Atenció Precoç del Centre de Recursos Educatius ONCE Barcelona, la detecció primerenca i l’atenció dels nounats amb discapacitat visual greu.

El Servei d’Atenció Precoç del Centre de Recursos Educatius ONCE Barcelona, col·labora amb els professionals assistencials de Sant Pau per tal d’atendre de forma ràpida, més especialitzada i eficaç a aquells nadons susceptibles de presentar una discapacitat visual.


L’Hospital i concretament en el servei de Pediatria, és on es poden detectar les situacions de risc que poden afectar el desenvolupament global del nadó, derivant en possibles trastorns en el aprenentatge i/o discapacitats visuals. Per aquest motiu és important realitzar un seguiment del desenvolupament del nadó des de l’àmbit de l’atenció precoç.


La col·laboració entre Sant Pau i el Centre de Recursos Educatius ONCE Barcelona va començar fa vuit anys i s’ha formalitzat amb la signatura d’aquest conveni que demostra que el treball conjunt entre institucions pot fer encara més eficaç l’atenció que reben els usuaris en els centres de salut públics.

Documents adjunts
Icona document adjunt 050710 Conveni Sant Pau ONCE.doc