NOTICIAS
 • Taller informatiu a Sant Pau sobre el part natural
  15/03/2019

  Taller informatiu a Sant Pau sobre el part natural

  El Servei de Ginecologia i Obstetrícia, organitza pel proper 21 de març, de 10.30 a 12.30 hores, una sessió informativa sobre el part natural. La trobada és oberta a tothom, lliure i gratuïta formalitzant inscripció, i tindrà lloc a les sales polivalents de l’Hospital.
 • Sessions informatives sobre l’atenció al part
  14/03/2019

  Sessions informatives sobre l’atenció al part

  El proper dimarts 19 de març tindrà lloc una nova sessió informativa d’atenció al part, que aquest cop es farà a la sala d’actes de l’Hospital, de 10 a 11.30 hores. L’entrada és lliure i gratuïta formalitzant inscripció.
 • Taller informatiu a Sant Pau sobre el part natural
  21/02/2019

  Taller informatiu a Sant Pau sobre el part natural

  El Servei de Ginecologia i Obstetrícia, organitza pel proper 21 de febrer, de 10.30 a 12.30 hores, una sessió informativa sobre el part natural. La trobada és oberta a tothom, lliure i gratuïta formalitzant inscripció, i tindrà lloc a les sales polivalents de l’Hospital.
 • Sessions informatives sobre l’atenció al part
  15/02/2019

  Sessions informatives sobre l’atenció al part

  El proper dimarts 19 de febrer hi haurà una nova sessió informativa sobre el part a Sant Pau organitzada pel Servei de Ginecologia i Obstetrícia, en col·laboració amb el Servei d’Anestesiologia. La cita és de 10 a 11.30 hores a les sales polivalents.
  L’entrada és lliure i gratuïta.
 • Taller informatiu sobre el part natural
  14/01/2019

  Taller informatiu sobre el part natural

  El proper dijous 17 de gener tindrà lloc un nou taller informatiu sobre el part natural, que organitza el Servei de Ginecologia i Obstetrícia de Sant Pau. La cita és de 10 a 12.30 hores a les sales polivalents. L’entrada és lliure i gratuïta.
 • Sessions informatives sobre l’atenció al part
  11/01/2019

  Sessions informatives sobre l’atenció al part

  El proper dimarts 15 de gener es reprenen a Sant Pau les sessions informatives sobre el part que organitza el Servei de Ginecologia i Obstetrícia, en col·laboració amb el Servei d’Anestesiologia. La cita és de 10 a 11.30 hores a les sales polivalents. L’entrada és lliure i gratuïta.
 • El Dr. Porta escollit nou president de la Societat Catalana de Ginecologia i Obstetrícia
  05/12/2018

  El Dr. Porta escollit nou president de la Societat Catalana de Ginecologia i Obstetrícia

  El passat 8 de novembre, el Dr. Oriol Porta Roda, cap clínic de Ginecologia, del Servei de Ginecologia i Obstetrícia de Sant Pau va ser escollit nou president de la Societat Catalana d'Obstetrícia i Ginecologia. El mandat té una durada de 3 anys.
 • 1.200 dones embarassades participaran a Barcelona a un dels majors estudis sobre contaminació atmosfèrica i gestació
  06/11/2018

  1.200 dones embarassades participaran a Barcelona a un dels majors estudis sobre contaminació atmosfèrica i gestació

  Avui, 6 de novembre, s’ha presentat el projecte BiSC (Barcelona Life Study Cohort), un dels estudis més complets realitzats fins la data per entendre com afecta la contaminació atmosfèrica a la salut dels bebès i al seu desenvolupament cerebral fins i tot des d’abans del naixement. BiSC es portarà a terme a la ciutat de Barcelona sota la coordinació de l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal), un centre impulsat per la Fundació Bancària ”la Caixa”, en col•laboració amb l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i el centre BCNatal (Hospitals Sant Joan de Déu, Hospital Clínic i Universitat de Barcelona). El projecte BiSC avaluarà el paper de la placenta front als contaminants de l’aire i el desenvolupament del cervell de nens i nenes abans i després del part.
 • Programa Cuida’t: consells pràctics durant els tractaments
  04/10/2018

  Programa Cuida’t: consells pràctics durant els tractaments

  Segona xerrada del Programa Cuida’t. De la ma de ginecòlegs i amb el testimoni de dones que han estat mares després d’un tractament de fertilitat, She Oak en col•laboració amb l’Hospital de Sant Pau i la Fundació Puigvert ofereixen en aquesta segona xerrada “consells pràctics durant els tractaments”. La cita és el proper 17 d’octubre a les 19 hores a les sales polivalents de l’Hospital. L’entrada és lliure i gratuïta.
 • Sessions informatives a Sant Pau sobre l’atenció al part
  09/03/2018

  Sessions informatives a Sant Pau sobre l’atenció al part

  El Servei de Ginecologia i Obstetrícia, en col·laboració amb el Servei d'Anestesiologia, organitzen pel proper 20 de març, de 10 a 11.30 hores, una sessió informativa sobre el part. La trobada és oberta a tothom, lliure i gratuïta formalitzant inscripció i tindrà lloc a les sales polivalents de l’Hospital. Els Serveis han programat 8 sessions al llarg de l'any.
Actualidad
Ubicació i contacte
Hospitalització
Bloc D - Planta 2
Sala de parts
Planta - 1
Consultes Externes
Bloc A - Planta 2 - Mòdul 5
Secretaria
Bloc A - Planta 5
Telèfon
93 553 70 41
Fax.
93 553 70 57
ASSIR Guinardó
3a planta del CAP Guinardó
Cr. Teodor Llorente, 26 - 08041 Barcelona
93 348 99 05