Atrás

Sant Pau incorpora equipament dultima generacio gracies a la Fundacio Privada Daniel Bravo Andreu

Actualidad
18/05/2021
Sant Pau incorpora equipament d’última generació gràcies a la Fundació Privada Daniel Bravo Andreu

L’Hospital de Sant Pau, gràcies a la Fundació Privada Daniel Bravo, ha posat en marxa una sala d’intervencionisme híbrida d’última generació que permetrà realitzar intervencions cardíaques de diferent complexitat, una sala de visionat i transmissió que facilita la docència dels mètodes d’implant de dispositius i altres intervencions a altres centres, i a estudiants avançats que volen millorar les seves tècniques en aquest tipus d’intervencions.

La incorporació de nous equipaments gràcies a la Fundació Privada Daniel Bravo té dos  pilars principals:

  • Equipament d’una sala d’intervencionisme híbrida d’última generació que està dotada d’una solució per cardiologia intervencionista mitjançant un sistema d’imatge radiològic d’altes prestacions, un sistema de circulació sanguini extracorpori, un ecògraf pel seguiment dels procediments i d’un equip d’anestèsia, entre d’altres, que permeten realitzar intervencions d’alta complexitat.
  • Equipament d’una sala de visionat i transmissió que facilita la docència a d’altres centres a altres centres, sobretot a hospitals comarcals, hospitals de Llatinoamèrica, i a estudiants avançats que volen millorar les seves tècniques.

Els nous equipaments de Sant Pau permetran incorporar la darrera tecnologia i els més avançats sistemes de comunicació dins i fora de l’Hospital que seran clau per millorar la relació amb l’atenció primària i donarà un fort impuls a la formació d’especialistes en la implantació de dispositius cardíacs, com els marcapassos i els desfibril·ladors.

Les millores introduïdes a Sant Pau en l’atenció dels pacients implantats no només consisteix a implementar les noves tecnologies a l’assistència, en aquest cas en el Servei de Cardiologia, sinó que augmenta la freqüència del control clínic dels pacients i la seva seguretat.

Aquests eren i són els objectius del projecte europeu RITMOCORE, un projecte innovador coordinat per AQuAS (Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya) amb la participació de l'Hospital de Sant Pau i l'Hospital Universitari de Bellvitge.

Segons el Dr. Xavier Viñolas, director del Servei de Cardiologia de Sant Pau, “La Fundació Privada Daniel Bravo Andreu entén la filantropia com una nova manera de treballar fent una mirada atenta a les necessitats assistencials i de recerca a Catalunya. També escolta i col·labora en projectes innovadors de canvis de models assistencials profunds que aportin valor als pacients, les famílies i la societat en general.”


Visor de contenido web Visor de contenido web

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
Contacto Comunicación
Jefe de Prensa

Abraham del Moral

Teléfono: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Alquiler de espacios

Teléfono: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat