Atrás

Eduard Gallardo nou cap de grup CIBERER de Sant Pau

Actualidad
24/04/2020
Eduard Gallardo, nou cap de grup CIBERER de Sant Pau

El Dr. Eduard Gallardo ha estat nomenat cap de grup de la U762 CIBERER (Centro de Investigaciones en Red de Enfermedades Raras) a Sant Pau en substitució de la Dra. Isabel Illa. Aquest grup de recerca està especialitzat en malalties neuromusculars.

Des de 1993 el Dr. Gallardo treballa en el camp de les neuropaties desimmunes, miastènia, miopaties inflamatòries i distròfies musculars, específicament en les disferlinopaties. Ha publicat més de 100 articles en revistes científiques en el camp de les malalties neuromusculars i ha estat investigador principal en 12 projectes de recerca. 

La investigació que porta a terme aquest grup de recerca del CIBERER de Sant Pau és clarament traslacional, el que ha permès que s’hagin derivat múltiples tècniques de diagnòstic que s’han incorporat a la cartera de proves de laboratori de l’Hospital de Sant Pau.

Les fites aconseguides en el laboratori, juntament al treball d’excel·lència en la clínica de la Unitat de Malalties Neuromusculars de l’Hospital de Sant Pau, liderada per la Dra. Isabel Illa, han portat al grup a ser destacat com a unitat d’excel·lència a l’Estat (CSUR) - http://www.santpau.cat/web/public/csur - i a Europa (ERN).


Visor de contenido web Visor de contenido web

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
Contacto Comunicación
Jefe de Prensa

Abraham del Moral

Teléfono: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Alquiler de espacios

Teléfono: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat