Atrás

Dia Mundial de la Sindrome de Cushing

Actualidad
08/04/2021
Dia Mundial de la Síndrome de Cushing

Amb motiu del Dia Mundial de la Síndrome de Cushing, Susan Webb i Elena Valassi, metgesses del Servei d’Endocrinologia i Nutrició de Sant Pau i  Alicia Santos, psicòloga del mateix Hospital han aportat els seus coneixements per aclarir conceptes de la malaltia que impacten sobre la qualitat de vida del pacient.

 

La denominada Síndrome de Cushing és un disturbi hormonal causat per un excés de cortisol, que pot tenir diversos orígens. Es tracta d'una malaltia rara, amb una prevalença d'entre 40 a 60 casos per milió d'habitants a l'any. Sol ser més freqüent en dones i el diagnòstic sol donar-se per primera vegada als 40 anys.

 

La campanya “Mirades d’esperança, descobrint el síndrome de Cushing”, desenvolupada amb el suport de HRA Pharma Rare Diseases, té la seva visibilitat a través de diversos vídeos breus, protagonitzats per tres especialistes i amb la col·laboració d'una pacient, que analitzen la Síndrome de Cushing i donen pistes als pacients per a ajudar-los a viure amb aquesta malaltia minoritària.

 

Veure vídeos

Susan Webb 

Elena Valassi 

Alicia Santos 


Visor de contenido web Visor de contenido web

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
Contacto Comunicación
Jefe de Prensa

Abraham del Moral

Teléfono: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Alquiler de espacios

Teléfono: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat