Cursos i activitats

Escola d’Atòpia

Sessió educativa dirigida a pares i nens amb dermatitis atòpica, que es celebra entre dos i tres cops l’any. En aquestes sessions de dues hores de durada es repassen conceptes bàsics de la malaltia, desencadenants dels brots, cura habitual de la pell atòpica, forma de prevenir els brots i tractament del èczema de una manera molt interactiva i participativa. Són sessions obertes a tothom. Només cal inscriure’s, sense cost, mitjançant correu electrònic a: escola.atopia.hsp@gmail.com.

ETP day
18 de novembre. Sessió d’educació terapèutica en atòpia dirigida a pediatres.

 

Comitè multidisciplinari d’angiomes i lesions vasculars

Aquest es un comitè que té lloc l’últim dilluns de cada mes, en el que s’avaluen amb presència del propi malalt els pacients amb lesions vasculars o angiomes complexes que requereixen la intervenció de un equip multidisciplinari constituït per pediatres, dermatòlegs, radiòlegs intervencionistes, radiòlegs d’imatge, cirurgians plàstics, traumatòlegs. Els malalts són atesos pels diferents especialistes de manera conjunta i en el mateix dia.

Escola d'Urticària 

Sessió educativa dirigida a pacients amb urticària crònica i als seus familiars, que es celebra entre dos i tres cops l’any. En aquestes sessions de dues hores de durada es repassen conceptes bàsics de la malaltia, desencadenants dels brots, tractaments més efectius de una manera molt interactiva i participativa. Són sessions obertes a tothom. Només cal inscriure’s, sense cost, mitjançant correu electrònic a: sros@santpau.cat

 

Contacte
Ubicació

Secretaria de Dermatologia
Bloc A, planta 5

Consultes externes del Servei de Dermatologia
Bloc A, planta 2, mòduls 3 i 4

Contacte

Telèfon: 93 553 7007

Fax: 93 553 7008

Correu electrònic: dermatologia@santpau.cat

Web Content Display Web Content Display

Escola d'atòpia
+
Escola d'atòpia