Pneumologia i Al·lèrgia
Pneumologia i Al·lèrgia
Vés enrere

pneumo-Anton Albisu a

Dr. Antonio Antón Albisu
Dr. Antonio Antón Albisu
Cap clínic

Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona (1991). El mateix any comença la seva residència a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau de Barcelona. Ja aleshores centra el seu interès en la insuficiència respiratòria i el seu tractament amb ventilació mecànica no invasiva (VNI).

Finalitzada la seva residència passa a formar part del Servei de Pneumologia de l’Hospital primer com metge col·laborador i, posteriorment, com a metge adjunt, desenvolupant amb la Dra. Güell el que serà la Unitat de ventilació del Servei de Pneumologia.

El 2002 llegeix la seva tesi doctoral centrada en la predicció del resultat de la VNI, treball publicat posteriorment a diferents publicacions internacionals (factor d’impacte: 45). És, així mateix, autor de varies nacionals e internacionals, de capítols de llibres i normatives nacionals, i editor del llibre Insuficiencia Respiratoria.

Des de 2006 és professor associat de medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona.

A nivell institucional,  ha organitzat nombrosos cursos i congressos, ha estat secretari de la Societat Catalana de Pneumologia (2006 a 2010) i, actualment, forma part del comitè executiu del  PII de VNI cures intermitjes de la SEPAR.


Contacte
Ubicació
Secretaria: Bloc A,4º Planta
Consultes externes i proves complementàries: Bloc A, 3º Pis, Moduls 5 i 6
Sala Hospitalització: Bloc C, Planta 2ª
Hospital de dia de Respiratori: Bloc A, Planta 0
Rehabilitació Respiratòria: Bloc A, Planta 3
Contacte

Telèfon: 93 556 59 72
Fax: 93 556 56 01
Correu electrònic: pneumologia@santpau.cat