Butlletí de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
II Jornada Participativa de Qualitat de vida i Càncer de Mama “Entre Nosaltres” organitzada per l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i l’Institut de Recerca de Sant Pau (IIB).
Al voltant d'unes 1.000 persones es van donar cita el 22 d’abril al Recinte Modernista de Sant Pau per a escoltar i participar en els diferents col·loquis, tallers i activitats que es van organitzar durant la jornada.
Recull de premsa Projecte Sherpa-Everest'2017
Recull de premsa II Jornada Participativa de Qualitat de vida i Càncer de Mama “Entre Nosaltres”
Sant Pau ARA

Comunicació corporativa i relacions ciutadanes

Tel. 93 553 78 30

comunicacio@santpau.cat

Hospital de la Santa Creu i Sant Pau

www.santpau.cat

 

De conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les seves dades de caràcter personal s’integraran en el fitxer anomenat COMUNICACIÓ  titularitat de la Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital Santa Creu i Sant Pau (FGSHSCSP), amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud, els destinataris de la informació, és el personal del departament de Comunicació i Imatge de la FGS encarregat d’atendre la seva petició. Podeu exercir els drets podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant una comunicació escrita, a la qual heu d’adjuntar una fotocòpia del DNI, adreçada al Servei d’Atenció a l’Usuari de la FGS, c/Sant Antoni Maria Claret 167, 08025 de Barcelona.

Modifica les teves preferències:

Correu electrònic:
Nom:
Cognoms:

Subscripció Cancel·lada.

Si tens un moment, si us plau, comenta'ns per què has cancel·lat la teva subscripció:

Cancel·lar subscripció:

Escriu la teva adreça electrónica per donar-te de baixa.

Adreça de correu electrònic :