Visualització del contingut web Visualització del contingut web

HOSSPAU Menu Horizontal HOSSPAU Menu Horizontal

Presentació
TORNA A VEURE EL VÍDEO DE LA SESSIÓ DE LA TAULA RODONA:   http://www.santpau.cat/ca/web/public/streaming-entre-mares-2021

 

El Servei de Ginecologia i Obstetrícia de Sant Pau, amb el suport de la Fundació Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i de la Fundació Puigvert, i amb la col·laboració de la Unitat de Neonatologia, del Servei de Pediatria de Sant Pau, organitza el pròxim 2 de maig, de 12 a 13 hores, la 2a edició de la Jornada “Entre Mares”, presencial i online, al Recinte Modernista de Sant Pau.

 

L’objectiu d’aquesta jornada és:

  • INFORMAR I REFLEXIONAR des d’una visió global, sobre tots els aspectes que giren al voltant de la maternitat, posant l’accent especialment en la Covid com la major inquietud actual.
  • SER UN PUNT DE TROBADA transversal, respectuós i sincer entre tota la comunitat de mares, pares i futures famílies, conjuntament amb professionals de la Salut perinatal de tots els àmbits i disciplines.
  • RECAPTAR fons per a l’estudi “Embaràs i Covid”, en el qual s’estudiaran diversos aspectes de la vacunació contra la Covid i la gestació a l'Institut de Recerca de Sant Pau.

Enguany a causa de les restriccions de la pandèmia la Jornada quedarà limitada a una sessió presencial, que també es tretransmetrà en format online, on es tractaran tota una sèrie de temes relacionats amb la maternitat, emmarcats en el context excepcional de la pandèmia i centrats en tres grans eixos: fertilitat, embaràs i nounats. 

Mesures especials

La sessió tindrà un aforament limitat per mantenir les mesures de seguretat contra la Covid 19, i caldrà inscriure's prèviament (enllaç). Una vegada realitzada i confirmada la inscripció, per accedir presencialment a aquestes sessions s'haurà d'adquirir l'entrada al Recinte per aquest Diumenge Solidari. Qui no pugui assistir presencialment podrà seguir les sessions en format online (cal inscripció). 

HOSSPAU Menu HOSSPAU Menu

Inscripció a les sessions