Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Activitats
Als jardins interior i a la Sala Hipòstila del Recinte Modernista.
 • 10.00
  13.00
  Sala Hipòstila

  Túnel sensorial
  L’experiència de ser un nadó prematur

  Com funciona el cervell d’un fetus a mesura que avancen les setmanes de gestació? En quin ordre van apareixent els sentits? El tacte, l’olfacte, l’oïda, la vista, el gust? En aquest taller podràs descobrir aquesta màgica etapa del desenvolupament del nadó, i viure sensacions tal i com les reben els infants prematurs dins de la incubadora.

  Estrella Valle, consultora certificada en lactància materna (IBCLC), infermera de la Unitat de Neonatologia, Hospital de Sant Pau · Dra. M. José García, neonatòloga, Unitat de Neonatologia, Hospital de Sant Pau · Rosa Sancho, infermera de la Unitat de Neonatologia, Hospital de Sant Pau · Júlia Arquer, infermera de la Unitat de Neonatologia, Hospital de Sant Pau · Sílvia Vicente, infermera de la Unitat de Neonatologia, Hospital de Sant Pau · Anna Riba, infermera de la Unitat de Neonatologia, Hospital de Sant Pau · Carol Redondo, tècnica en Cures Auxiliars d’Infermeria (TCAI), Hospital de Sant Pau · Júlia Cano, tècnica en Cures Auxiliars d’Infermeria (TCAI) · Montse Vila, infermera neonatal, supervisora del Servei de Pediatria, Hospital de Sant Pau · Maite Mañosa, psicòloga de l’ONCE

 • 10.00
  13.00
  Sala Domènech i Montaner

  Estar embarassada i parir a Barcelona
  Exposició

  Convertir-se en mare és sempre una experiència transformadora. En aquesta exposició, un projecte de Farmamundi, amb la participació d’Itaka al Ravai i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, seguim les experiències de diferents dones, escoltem les seves veus i experiències, i veiem imatges que parlen per sí mateixes d’aquesta etapa, relatada per dones que s’han convertit en mares en un indret diferent del seu lloc de naixement. 19 peces artístiques per reflexionar.
 • 11.00
  12.00
  Jardins interior

  Ioga per a embarassades
  Taller pràctic de sessió de ioga per a gestants

  Rosa Moya, llevadora i monitora de ioga