AGENDA
 • Oct'18
  04

  Eurothrombosis 2018 meeting – European Society of Cardiology

  Del 4 al 6 d'octubre de 2018, la Societat Europea de Cardiologia organitza, a través del seu Grup de Treball de Trombosi, el congrés de Eurothrombosis 2018 a Barcelona. Hi haurà, com és tradicional, un panell d'experts internacionals en l'àrea de trombosi i malaltia cardiovascular. Es presentaran i debatran temes relacionats amb la patogènia, la prevenció i el tractament de malalties cardiovasculars, així com les últimes directrius publicades durant l'últim congrés la Societat Europea de Cardiologia, tot sota un caire de recerca traslacional i orientat cap a una medicina de precisió.

  Lloc: Hotel Barceló Sants – Barcelona
  Del 4 d’octubre al 6 d’octubre

 • Jun'18
  27

  La Dra. Hernández Guillamón impartirà el nou seminari de l’IIB

  L’Institut de Recerca de l’Hospital de Sant Pau, en col·laboració amb el grup de Bioquímica Cardiovascular, organitza el seminari “Efecte de variants biològiques d’ApoJ i ApoA-I en models experimentals de β-amiloïdosi cerebral". Impartirà la ponència la Dra. Mar Hernández Guillamón, del Laboratori de Recerca Neurovascular, de l’Institut de Recerca Vall d'Hebron, convidada pel Dr. José Luís Sanchez-Quesada, de Bioquímica Cardiovascular de l’Institut de Recerca de Sant Pau. La cita és el proper 27 de juny, a les 15 h, a les sales polivalents de l’Hospital. L’entrada és lliure i gratuïta.
 • Jun'18
  13

  La Dra. Ana Viñuela impartirà el nou seminari de l’IIB Sant Pau

  L’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, en col·laboració amb el Grup de Genòmica i Bioinformàtica de Malalties de Base Genètica Complexa, organitza el seminari “Understanding genetic and environment regulation of molecular phenotypes for the development of disease progression biomarkers” a càrrec de la Dra. Ana Viñuela, investigadora de la Universitat de Ginebra, Suïssa. El Seminari tindrà lloc el proper 13 de juny a les 15 hores, a les sales polivalents de l’Hospital. L’entrada és lliure i gratuïta.