Vés enrere

Nomenament del president del Patronat de la Fundacio de Gestio Sanitaria

Actualitat
30/03/2021
Nomenament del president del Patronat de la Fundació de Gestió Sanitària

En la reunió del Patronat de la Fundació de Gestió Sanitària de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau que ha tingut lloc el 30 de març, s’ha nomenat com a president del Patronat de la Fundació al Sr. Manel Balcells i Díaz, el qual va acceptar el càrrec.

 

Manel Balcells i Díaz, M.D. PhD.

Nascut a Ripoll el 1958, és metge, llicenciat i doctor en Medicina i Cirurgia per la UAB, especialista en Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica i en Medicina de l'Esport. Diplomat en gestió Sanitària per EADA i PADE per l’IESE.

Ha estat director mèdic de l’Hospital General de Granollers, secretari d'Estratègia i Coordinació del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i conseller  d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació. Expresident executiu de Biocat i exvicepresident del Consorci de Salut i Social de Catalunya. Ha estat també tinent d'alcalde de la ciutat de Granollers, i membre de CASOST.

Actualment, comissionat de Salut del Centre Tecnològic Leitat i director del CIMTI i del Living Lab Catalonia. President del Consell Assessor del Departament de Salut, president de la Fundació Joan Costa i Roma (CST), i membre del Consell de Govern del Consorci Sanitari de Terrassa i del Parc Taulí de Sabadell.

Distingit amb la Medalla Josep Trueta al mèrit sanitari.

 


Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat