Vés enrere

Inici de la campanya #12mesos12infermeres de #SantPauNursingNow

Actualitat
09/07/2019
Inici de la campanya #12mesos12infermeres de #SantPauNursingNow

Aquest mes de juliol comença la campanya #12mesos12infermeres per donar visibilitat a la professió d’Infermeria, emmarcada dins de les activitats previstes del Sant Pau Nursing Now. Aquesta campanya està liderada en el nostre Hospital per la Direcció Infermera i amb el suport de tota la Direcció.

En aquests moments, existeix un moviment mundial promogut per l’Organització Mundial de la Salut, el Consell Internacional d’Infermeres i per la Burdett Trust for Nursing , i té com a finalitat donar major visibilitat i reconeixement al lideratge de les infermeres dins del sistema sanitari i de les institucions sanitàries. Existeix un informe elaborat per un grup de parlamentaris britànics, anomenat Triple Impact, on s’argumenta que les infermeres tenen un triple impacte en el sistema de salut i comenta amb evidència que milloren la salut, promouen una major equitat de gènere i enforteixen les economies.

La Direcció Infermera i la Gerència de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, es van comprometre a treballar i millorar els següents objectius vinculats amb el moviment Nursing Now 2020 per donar resposta a la nova visió que proposa la campanya: major inversió per la millora en formació, desenvolupament i condicions laborals de les infermeres, major difusió de les pràctiques efectives i innovadores, major lideratge a tots els nivells i aportar evidències sobre on la infermera pot tenir major impacte.

En aquest mes de juliol llençarem el primer vídeo de la campanya #12mesos12infermeres, que dóna visibilitat a diferents equips infermers, amb gran lideratge clínic.

* Si vols afegir-te a la campanya, contacta amb direccioinfermera@santpau.cat i vindran al teu lloc de treball perquè us puguis fer la foto amb els cartells del Nursing Now.

 


Visualització del contingut web Visualització del contingut web

Imatge amb enllaç per realitzar subscripcions al butlletí
+
Subscriu-te al butlletí
Contacte Comunicació
Cap de Premsa

Abraham del Moral

Telèfon: 93 553 78 30

Email: adelmoralp@santpau.cat

Lloguer d'espais

Telèfon: 93 553 78 30

Email: espais@santpau.cat