Vés enrere

go-Simó González, Marta

Dra. Marta Simó González
Dra. Marta Simó González
Adjunta

Metgessa especialista en Ginecologia i Obstetrícia. Consultora Sènior del Servei d’Obstetrícia i Ginecologia.

Doctora en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Certificació europea de cirurgia endoscòpica per la European Academy of Gynecological Surgery. Bachelor in endoscopy. Màster en Direcció d’Institucions Sanitàries EMDOS ESADE Business School.

Àrea d’expertesa: Mioma uterí. Cirurgia ginecològica mínimament invasiva: endoscòpia ginecològica: histeroscòpia i laparoscòpia. Patologia del Sòl Pelvià: part i sòl pelvià.

Responsable de la Unitat d’Histeroscòpia.

Altres activitats: Atenció continuada d’Urgències i Sala de Parts i part de natges.

Docència, Recerca i Innovació

  • Professora associada de la Universitat Autònoma de Barcelona
  • Investigadora principal de l’Estudi multicèntric de la Prevalença de l’Avulsió del Múscul Elevador de l’anus al part vaginal (PAMELA) i de l’estudi multicèntric sobre la participació dels professionals a la gestió de les institucions sanitàries a Catalunya (PPROGEST.CAT)
  • Membre de Societats Científiques: catalanes d’Obstetrícia i Ginecologia i Sòl Pelvià i espanyoles de Ginecologia i Obstetrícia i Endoscòpia Ginecològica.
  • Membre de la Junta directiva de la Secció de Sòl Pelvià de la Societat Catalana de Ginecologia i Obstetrícia. Presidenta del Consell Directiu del Cos Facultatiu de l’Hospital de Sant Pau.
  • Autora de diversos articles científics nacionals i internacionals, capítols de llibre i guies clíniques. Organitzadora de diversos cursos, jornades i tallers i participació com a ponent a diverses conferències sobre les àrees d’expertesa.
  • Voluntariat: col·laboració com a voluntària a la Fundació Vicente Ferrer, a l’Hospital de Bathalapalli de l’Índia.