Vés enrere

derma-Ros Abarca s

Dra. Sandra Ros Abarca
Dra. Sandra Ros Abarca
Psicòloga adjunta

Llicenciada en Psicologia. Universitat Autònoma de Barcelona. 1998-2002
Màster en Psiquiatria i Psicologia Mèdica. Departament de Psiquiatria i Psicologia Mèdica. Facultat de Medicina. Universitat Autònoma de Barcelona. 2002-2004
Diploma d’ Estudis Avançats (DEA) del Programa de Doctorat en Psiquiatria i Psicologia Mèdica. Universitat Autònoma de Barcelona. 2004
Programa de Formació en Psicoteràpia per postgraduats. Unitat de Psicosomàtica del Servei de Medicina Interna del HSCiSP (2002-2006)  

Training Program in Psychosomatic Medicine, New York State Psychiatric Institute. 2010.
Membre del Grupo Español de Dermatología y Psiquiátria (GEDEPSI)
Membre European Society of Dermatology and Psychiatry (ESDaP)

Àrea de coneixement/expertesa en que treballa 

Psicodermatologia: Tractament  psicològic i tècniques d’intervenció en pacients dermatològics. Psicoteràpia individual i grupal. Detecció i tractament de l’afectació psicoemocional, impacte psicològic, qualitat de vida, abordatge psicoterapèutic i tècniques de reducció de l’estrès en la patologia dermatològica: Psoriasis, vitiligen, dermatitis atòpica, urticària crònica idiopàtica, alopècia areata i Liquen Simple.

Diagnòstic i abordatge emocional  en Comité de lesions vasculars. Abordatge emocional en  el Comité de Genodermatosi: avaluació i diagnòstic de l’afectació psicoemocional del pacient i de la família.

Membre del Grup de l’Escola d’Atòpia.

Assajos clínics

EPIDEPSO: Estudio epidemiológico en pacientes con psoriasis de reciente diagnóstico: evaluación clínica e impacto psicosocial de la enfermedad. (CNTO 1275PSO43034).


Contacte
Ubicació

Secretaria de Dermatologia
Bloc A, planta 5

Consultes externes del Servei de Dermatologia
Bloc A, planta 2, mòduls 3 i 4

Contacte

Telèfon: 93 553 7007

Fax: 93 553 7008

Correu electrònic: dermatologia@santpau.cat